Diensten

Breed pakket aan diensten

Standaard schoonmaakwerkzaamheden

Onze specialisten zorgen voor een smetteloos zitgedeelte, schone vloeren, fris sanitair en alle andere standaard schoonmaakwerkzaamheden binnen uw horecabedrijf. De teamleden van EFD zijn representatief, klantvriendelijk en altijd herkenbaar aan hun bedrijfskleding. Zij zorgen met oog voor detail voor optimale hygiëne binnen uw bedrijf.

Dieptereiniging keuken

EFD is zeer ervaren in het reinigen van professionele keukens: wij zijn vertrouwd met de apparatuur die in uw keuken staat en weten exact hoe we daarmee om moeten gaan. Goede dieptereiniging zorgt er niet alleen voor dat u voldoet aan de wettelijke eisen, maar draagt ook bij aan de levensduur van uw keukenapparatuur en verlaging van de onderhoudskosten.

Na een dieptereiniging van uw keuken denken we graag met u mee over een verantwoord, periodiek onderhoudsplan. Daarin leggen wij stap voor stap vast hoe u de keuken en de apparatuur zelf kunt onderhouden.

Specialistische reiniging

EFD heeft een schat aan kennis in huis over keukenapparatuur. Wanneer nodig, demonteren wij de apparaten om alle onderdelen grondig te kunnen reinigen. Vervolgens zetten we de apparatuur weer zorgvuldig in elkaar en maken deze weer gebruiksklaar.

U kunt bij ons terecht voor reiniging van onder andere:

  • Afzuiginstallaties. Een vervuilde afzuiginstallatie is niet alleen onhygiënisch, maar kan ook tot gevaarlijke situaties leiden. Met speciale apparatuur en professionele reinigingsmiddelen zorgen wij ervoor dat uw afzuigkappen weer probleemloos en veilig functioneren.
  • Grill-apparatuur. Wij zorgen voor een grondige ontvetting en verwijderen zichtbaar én onzichtbaar vuil.
  • Friteuses. Voor de lekkerste en meest gezonde frituurresultaten is goed onderhoud essentieel. Wij kunnen uw friteuses uitkoken, waardoor deze weer als nieuw zijn en uitstekend presteren.

Advies

EFD heeft jarenlange ervaring in de horeca en goede contacten met externe partijen, zoals leveranciers van reinigingsapparatuur en -middelen. Dat maakt ons tot een gewaardeerde gesprekspartner voor uw horecaonderneming.

Wij kennen alle ins en outs van de professionele keuken en weten alles van de apparatuur die u daar gebruikt. Met die schat aan kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren over verantwoord onderhoud en helpen wij u om te voldoen aan de HACCP-richtlijnen en de eisen van de NVWA. Uw EFD-adviseur kan bijvoorbeeld een helder stappenplan maken voor het onderhoud van uw keuken, waarmee u zeker weet dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

U kunt altijd rekenen op een eerlijk en onafhankelijk advies en wij delen onze kennis en ervaring graag met u!

Afgekeurd of onder verscherpt toezicht?

Zijn er hygiëneproblemen ontstaan in uw horecagelegenheid? EFD helpt u weer op weg door dieptereiniging van uw keuken. Wij zorgen voor een zeer grondige reinigingsbeurt, waarbij we de keukenapparatuur demonteren, reinigen, ontvetten, ontkalken en desinfecteren, moeilijk bereikbare plaatsen reinigen en desinfecteren en vloeren en wanden intensief reinigen.

Na deze uiterst intensieve dieptereiniging ontvangt u van ons een praktisch rapport, waarmee u vervolgens zelf kunt zorgen voor verantwoord onderhoud van uw keuken en keukenapparatuur.