Over ons

EFD staat voor topkwaliteit in facilitaire dienstverlening

Experience Facilitaire Dienstverlening is een initiatief van Niyomal de Silva en Arvinda Rajapakshe. In 2013 richtten zij samen Experience Facilitaire Dienstverlening op. Het bedrijf groeide in korte tijd uit tot absolute specialist in de horeca en bouwde een uitstekende naam en reputatie op.

Niyomal de Silva

Niyomal kreeg de belangstelling voor de facilitaire wereld met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn opleiding werkte hij al in de facilitaire dienstverlening: hij stond op de werkvloer én draaide mee op managementniveau. Die ervaring met de verschillende aspecten van het vak komt hem nog altijd van pas en neemt hij mee in het runnen en perfectioneren van EFD. Niyomal wil voorop blijven lopen en volgde de afgelopen jaren verschillende specialistische opleidingen binnen zijn vakgebied.

Arvinda Rajapakshe

Arvinda bleek al snel over een ondernemersmentaliteit te beschikken. Hij richtte verschillende bedrijven op en bleef zijn ondernemersvaardigheden ontwikkelen. Arvinda zet zijn ruime ervaring als ondernemer nu in om EFD op kundige wijze aan te sturen op operationele gebied.

Niyomal en Arvinda vormen samen een succesvol team, waarbij zij elkaar uitstekend aanvullen. Niyomal brengt zijn ervaring met de schoonmaakbranche in en Arvinda weet als geen ander hoe je een onderneming laat groeien en hoe je medewerkers begeleidt, motiveert en inspireert.

Goed opgeleide medewerkers

EFD werkt uitsluitend met eigen medewerkers en niet met uitzendkrachten. De medewerkers volgen allemaal een uitgebreid opleidingstraject, dat wij zelf ontwikkeld hebben, en waarbij we de lat hoog leggen. Om tunnelvisie te voorkomen (waardoor de veiligheid en de kwaliteit in het geding kunnen komen) rouleren medewerkers om de drie tot vier maanden van werkomgeving. Zo houden wij onze medewerkers scherp én gemotiveerd!

Keurmerken